Black weeks

Black weeks

-50 % silmälasiostoksen loppusummasta alk. 99 €
 

-50 % silmälasiostoksen loppusummasta alk. 99 €

Specsaversilla on aina edullista, mutta Black Weeks -tarjouksen ansiosta vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin -50% alennuksen silmälasiesi loppusummasta. Tarjous koskee silmälaseja kehyshintaryhmästä alkaen 99 €. Alennuksen saat ostoksen loppusummasta ja se sisältää myös linssit ja lisämukavuudet.
Me Specsaversilla uskomme mojoviin alennuksiin ja siksi meillä Black Week kestää kaksi viikkoa. Poikkea siis liikkeessämme ja valitse itsellesi silmälasit puoleen hintaan. Varaa aika heti, sillä tarjoamme 8.12. asti näöntutkimuksen veloituksetta silmälasien ostajalle.

Seuraava esimerkki havainnollistaa, kuinka paljon voit tarjouksemme ansiosta säästää:

ESIM.

Kehykset
129 €
Tailormade teräväpiirto moniteholinssit
350 €
Ohennus 1.6 heijastamattomalla ja likaa hylkivällä pinnalla
110 €
Yhteensä
589 €
Alennus -50%
294,50 €


Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead
 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Alennus -50% annetaan ostoksen loppusummasta sis. linssit ja lisämukavuudet. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuun tai tarjouksiin. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 8.12.2019 asti ja koskee vain uusia tilauksia. ©2019 Specsavers.