Linssit veloituksetta ja näöntutkimus 0 €

Autamme sinua mielellämme

Haluatko lisätietoa jostain tietystä aiheesta? Alla on luettelo meiltä usein kysytyistä kysymyksistä. Jos et löydä vastausta sieltä, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Mikä on Kokonaisvaltainen näöntutkimus?

Jos et ole käynyt näöntutkimuksessa hetkeen, tai et ole koskaan käynyt meillä näöntutkimuksessa, haluat ehkä tietää mitä optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa tapahtuu.

Specsaversin optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa tutkimme sekä näkösi löytääksemme sinulle oikeat voimakkuudet että arvioimme silmiesi terveydentilaa nähdäksemme, onko lisätutkimuksille tarvetta. Tarvittaessa ohjaamme sinut lääkärille tai silmälääkärille.

Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme sisältyy aina digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineenmittaus.

Huomioithan, että optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Näissä tapauksissa voit varata ajan suoraan silmälääkärillemme. Samoin alle 8-vuotiaiden lasten silmälasimääräyksen kirjoittaa aina silmälääkäri.

Kuinka kauan näöntutkimus kestää?

Kokonaisvaltainen näöntutkimus kestää noin 20 minuuttia.

Optikko tekee erilaisia testejä oikean silmälasimääräyksen tai sopivien piilolinssien määrittämiseksi. Tarvittaessa optikkomme ohjaavat sinut lääkärille tai silmälääkärille.

Iäkkäämmällä asiakkaalla, jolla on esimerkiksi korkea verenpaine, diabetes, tai jokin muu perussairaus, näöntutkimus voi viedä hieman pidemmän ajan.

Kuinka usein tulisi käydä näöntutkimuksessa?

Näöntutkimuksessa olisi hyvä käydä joka toinen vuosi. Mikäli kuitenkin näössäsi ilmenee muutoksia, tutkimuksessa on hyvä käydä useammin.

Ehdot

Kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 59 €, voit valita kaupan päälle toisen seuraavista eduista: vakiomoniteholinssit 1.5 (norm. 90 €) tai ohuet ja kevyet linssit 1.6 (norm. 90 €) . Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Yksiteholinssit (1.5) kuuluvat aina kehyksen hintaan. Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €). Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 19.12.2021 asti ©2021 Specsavers.