Katso kaikki näöntutkimuspalvelumme ja niiden hinnat kätevästi samalta sivulta.

Optikon näöntarkastus

Optikko tarkistaa näkösi, määrittää silmälasireseptisi ja neuvoo sopivien lasien valinnassa.

0 €

Lue lisää

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus

Sen lisäksi että optikko tarkistaa näkösi, määrittää silmälasireseptisi ja neuvoo sopivien lasien valinnassa, hän myös tutkii silmiesi terveydentilaa. 

29 €

Lue lisää

OCT-valokerroskuvaus

OCT-kuvauksen avulla voidaan tutkia verkkokalvoa ja sen solukerroksia yksityiskohtaisesti. Tarkista palvelun saatavuus lähimmästä myymälästä. 

Piilolinssien ensisovitus uusille käyttäjille

Kun haluat aloittaa piilolinssien käytön, määritämme sinulle oikeat piilolinssivahvuudet ja autamme valitsemaan tarpeisiisi ja elämäntyyliisi parhaiten sopivan linssityypin. Saat piilolinssikontrollin maksutta kolmen kuukauden sisällä silmälasiostoksestasi. 

29 €

Lue lisää

Piilolinssikontrolli nykyisille käyttäjille

Sinulle, joka jo käytät piilolinssejä. Tarkistamme linssiesi käyttömukavuuden ja päivitämme piilolinssivoimakkuutesi ajan tasalle. Saat piilolinssikontrollin maksutta kolmen kuukauden sisällä silmälasiostoksestasi tai jos olet piilolinssien kestotilaaja. 

29 €

Lue lisää

Piilolinssikontrolli kestotilausasiakkaille

Saat piilolinssikontrollin veloituksetta valitsemassasi kotimyymälässä osana piilolinssien kestotilaustasi.

0 €

Lue lisää

Silmälääkärin palvelut

Jos havaitsemme merkkejä mahdollisista silmäsairauksista, voit turvautua silmälääkäriverkostoomme ja päästä sujuvasti tarvittaviin lisätutkimukseen. Klikkaa alta lisätietoihin ja lääkärikohtaisiin hintoihin.

Katso lisätietoja

Näkökenttätutkimus

Jos silmissäsi havaitaan silmänpainetautiin eli glaukoomaan viittaavia muutoksia, näkökenttätutkimus on tarpeen tilanteen kartoittamiseksi. Ota yhteyttä paikalliseen liikkeeseen varataksesi ajan.

69 €

Etsi lähin liike