Lisämukavuuksia linsseihisi veloituksetta

Linssietuja veloituksetta? Yes!

Osta mitkä tahansa kehykset alk. 89 € ja voit valita niihin veloituksetta joko vakiomoniteho-, ohuet ja kevyet tai heijastamattomat linssit
 

Linssietuja veloituksetta

Specsaversilla vakioyksiteholinssit kuuluvat aina kehyksen hintaan. Jos valitset kehykset 89 euron tai sitä arvokkaammasta kehyshintaryhmästä, voit valita ilmaiseksi joko vakiomoniteholinssit tai yhden seuraavista linssieduista yksiteholinsseillesi:

 

  • UltraClear kova- ja heijastuksenestopinnoite
  • Ohuet ja kevyet linssit 1.6
  • Värilliset linssit UV-suojalla
  • Tummuvat linssit

Jos valitset useamman näistä linssieduista, saat kalleimman veloituksetta ja muista maksat hinnaston mukaan. Kaikilla kehyksillämme ja linsseillämme on kahden vuoden laatutakuu.

Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme ja anna asiantuntijoidemme auttaa juuri sinulle sopivien silmälasien valinnassa.  

 Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead
 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Ehdot

Kun ostat kehykset kehyshintaryhmästä alk. 89 €, voit valita kaupan päälle veloituksetta yhden seuraavista eduista: vakiomoniteholinssit 1.5 (norm. 90 €) tai ohuet ja kevyet linssit 1.6 (norm. 90 €) tai linsseihisi kova- ja heijastuksenestopinnoitteen (norm. 60 €) tai värin ja UV-suojan (norm. 60 €) tai tummuvat linssit (norm. 90 €). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Yksiteholinssit (1.5.) kuuluvat aina kehyksen hintaan. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. ©2020 Specsavers.