Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Me Specsaversilla haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Lue lisää mm. kahden vuoden laatutakuustamme ja ilmaisesta jälkihuollosta.

Kahden vuoden laatutakuu

Kahden vuoden laatutakuu

Rakastamme tyytyväisiä asiakkaita. Siksi kaikilla kehyksillämme ja linsseillämme on kahden vuoden laatutakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että takaamme materiaalien, pinnoitteiden ja valmistusprosessien laadun ja korjaamme tai vaihdamme maksutta kahden vuoden ajan silmälasit, jotka eivät vastaa korkeita valmistusstandardejamme. Voit luottaa siihen, että takuumme ei rajoita kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Tutustu kehysvalikoimaamme

100 % tyytyväisyystakuu

Haluamme, että asiakkaamme voivat olla täysin tyytyväisiä uusiin laseihinsa. Jos sinulla on mitään huolia kolmen kuukauden sisällä ostopäivämäärästä, haluamme löytää ratkaisun ja korjata tilanteen. 

Tyytyväisyystakuumme sisältää:

  • 3 kuukauden tyytyväisyystakuun kehyksillesi. Joskus on vaikea tietää ovatko silmälasisi täysin sopivat ennen kuin olet päässyt käyttämään niitä hetken aikaa. Jos haluat vaihtaa kehyksesi 3 kuukauden sisällä ostosta, auttavat asiantuntijamme liikkeissämme sinua löytämään sopivammat uudet kehykset vastaavasta tai edullisemmasta hintaryhmästä ilman lisäkustannusta.  
  • 3 kuukauden tyytyväisyystakuun linsseille. Uusiin silmälaseihin tottumiseen voi mennä aikaa. Jos linssit eivät 3 kuukauden sisällä ostosta vieläkään tunnu hyviltä, voit vaihtaa ne yhden kerran veloituksetta uusiin linsseihin vastaavasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. 
  • 3 kuukauden tottumistakuun moniteholinsseille. Mikäli et totu uusiin moniteholaseihisi 3 kuukauden aikana, etsimme sinulle toisen sopivamman ratkaisun.

Ilmainen jälkihuolto

Kun ostat silmälasit Specsaversilta, haluamme, että olet 100 % tyytyväinen ostokseesi. Siksi myös jälkihuolto kuuluu pakettiin. Voit aina tulla takaisin liikkeeseen ja ystävällinen henkilökuntamme säätää tai puhdistaa silmälasisi veloituksetta.

Etsi liike
Ilmainen jälkihuolto

Näin pidät lasisi loistavassa kunnossa

Voidaksesi nauttia uusista silmälaseistasi mahdollisimman pitkään, haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä laseista huolehtimiseen.

  • Päivittäinen silmälasien puhdistaminen on tärkeä rutiini, joka auttaa pitämään pinttymät poissa ja maiseman kirkkaampana. Puhdistusaineeksi sopii parhaiten silmälaseille tarkoitettu mieto ja vesimäinen puhdistusneste. Voit hankkia sitä liikkeistämme kätevässä suihkepullossa. Suosittelemme huuhtelemaan linssit ensin haalealla vedellä irtopölyn ja -lian poistamiseksi. Sitten suihkuta puhdistusnestettä linsseille molemmin puolin ja hiero kevyesti tehostaaksesi aineen vaikutusta likaan ja rasvaan. Huuhtele vielä kertaalleen vedellä, ja lopuksi kuivaa pehmeällä nukkaamattomalla liinalla tai paperilla.
  • Vältä tilanteita, joissa linssit voivat altistua korkeille lämpötiloille tai äkillisille lämpötilojen muutoksille. Tällaisia tilanteita tulee arjessa vastaan esimerkiksi uuninluukkua tai astianpesukonetta avatessa, saunoessa tai takkaa polttaessa. Muista myös, ettei kesällä tai aurinkoisella kelillä kannata jättää silmälaseja auton kojelaudalla tai ikkunalla. Lisäksi vältä lasien altistamista kemikaaleille, kuten hiuslakalle.
  • Ota lasit pois kasvoiltasi kaksin käsin. Näin ne pysyvät varmemmin suorassa ja ehjänä. Vältä myös lasien lepuuttamista päälaella, sillä se voi venyttää kehystä ja rasittaa aisojen kiinnitysmekanismia.
  • Säilytä silmälasisi kotelossa aina kun ne eivät ole käytössä. Tämä vähentää linssien naarmuuntumista, suojaa laseja rikkoontumiselta ja auttaa säilyttämään kehyksen oikean istuvuuden. Kun lasket silmälasisi pöydälle tai muulle tasolle, jätä linssipinta ylöspäin.

Takuumme ei kuitenkaan kata tilanteita, joissa kehykset tai linssit ovat vaurioituneet tai rikkoutuneet asiakkaan itsensä tai toisen henkilön (tai eläimen!) aiheuttamasta vahingosta tai tahallisesta väärinkäytöstä. Vakuutamme, että olemme oikeudenmukaisia ja kohtuullisia arvioidessamme tapahtunutta vahinkoa (vaikkakaan koiran pureskelemia laseja emme korvaa). Takuu ei myöskään kata kadotettuja tai varastettuja silmälaseja (pahoittelut).