Perustaessaan Specsaversin vuonna 1964 Doug ja Mary Perkinsillä oli ensisijaisena päämääränään muuttaa maailmaa paremmaksi. Silloin se haluttiin toteuttaa tuomalla laadukkaat mutta edulliset näönhuollon palvelut mahdollisimman monen ulottuville. Tänä päivänä olemme sitoutuneet kokonaisvaltaiseen huolenpitoon, kattamaan sekä näön että kuulon tarpeet kehdosta hautaan.

Emme ole koskaan halunneet olla alamme suurimpia - ainoastaan parhaimpia. Edes kasvaessamme maailmanlaajuisesti, uusien liikkeiden, tiimien ja asiakkaiden myötä, emme ole unohtaneet, että olemme perheyritys, jonka omistavat ja jota hoitavat paikalliset ammattilaiset, joista jokainen on sitoutunut tuottamaan mahdollisimman hyvälaatuisia hoitopalveluita yhteisölleen.

Emme kuitenkaan lepää laakereillamme. Tulevaisuudessa haluamme vaikuttaa positiivisesti paitsi asiakkaidemme elämään, myös työ- ja asuinyhteisöihimme ja yhdessä jakamaamme planeettaan.

Siksi keskitymme jatkossa voimakkaasti näihin avainalueisiin:

Yhteenveto

Jos tämä kaikki kuulostaa kunnianhimoiselta, niin sitä se myös on. Mutta niin olemme mekin.

Tähänastinen matkamme on ollut uskomaton, mutta paras on vielä edessä. Maailmanlaajuinen kumppanuutemme ja 40 000 työntekijän voima ja intohimo suovat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa muiden elämään paremman näön ja kuulon kautta tavalla, joka on entistä parempi meille kaikille, yhteisöillemme ja planeetallemme.

John Perkins
Toimitusjohtaja ja kestävän kehityksen johtaja