Kylie Minogue Eyewear

Eksklusiivinen mallisto

Kahdet silmälasit alk. 149 €

Chocolate

30715653

Klassisen pyöreämuotoinen, kilpikonnakuvioitu, vaivattoman tyylikäs ja monipuolinen kehysmalli. Mainio vaihtoehto olitpa sitten työasussasi toimistolla tai tapaamassa ystäviäsi rennommissa merkeissä.

Tutustu kehykseen

Light Years

30715615

Vintage-henkiset, ajattomasti kilpikonnakuvioidut ja hienostuneesti kultakoristellut kehykset, joilla pysyt tyylikkäänä myös auringossa. Tee lisäsäväys korostamalla sinisiä silmiäsi sinisiksi sävytetyillä linsseillä

Tutustu kehykseen

Spinning Around

30715691

Naisellinen, ylöspäin kaareutuva ja sulavalinjaisen musta kehysmalli, johon Swarovskin kristalliset aisan koristeet lisäävät ripauksen ylellistä tähtiloistetta. Korkokengät, pikkumusta, nämä kehykset – ja ei kun menoksi.

Tutustu kehykseen

Never Too Late

30715677

Pilottilasien klassisen muodon kanssa leikittelevä kehysmalli, jossa nostalgista retrotyyliä on maustettu moderneilla koristeilla. Hienostuneen ruusukultaisena hohtavaa metallia yhdistettynä ylellisen helmiäismäisiin, läpikuultavan vaaleanpunaisiin aisoihin.

Tutustu kehykseen

Love at first sight

30715608

Ikonisten pilottilasien muodon kanssa leikittelevä, elegantti ja kesäinen kehysmalli. Hienostuneeseen hopeaan on yhdistetty mustat, nahkapintaiset kyljet ja marmorikuvioidut aisojen päät. Halutessasi voit lisätä tyylikierroksia vielä vaaleanpunaisiksi sävytetyillä linsseillä.

Tutustu kehykseen