Love Moschino

Moschino Frame

Uudet Love Moschino design-silmälasit
Kahdet yksien hinnalla alk. 179 €

Ikoninen Love Moschino –kehysmallisto on suunnattu dynaamiselle, modernille naiselle. Leikkisä mutta hienostunut, itsenäinen, seksikäs ja hauska mallisto leikkii muodoilla ja materiaaleilla. Mallistossa yhdistyy täydellinen tasapaino yliampuvan ja klassisen välillä. Näiden kehysten kantaja näyttää muotitietoisuutensa muille säilyttäen samalla pienen salaperäisyyden.

LM 03 Frame

LM 03 - 179 €

SKU 30400160

Kissamaisessa ja pinkissä kehyksessä on tuulahdus 60-lukua ja samaan aikaan moderniutta. Kiiltävä musta asetaattimuovinen etuosa ja aisat tekevät kehyksestä sopivan toimistopäivään – pinkki sisäpuoli ja kultainen brändilogo ohimolla tuo samalla kantajalleen persoonallisen säihkeen.

Tutustu kehykseen
LM 11 Frame

LM 11 - 179 €

SKU 30400245

Kilpikonnakuosinen asetaattimuovinen kehys, jossa mutkikkaat ympyrämäiset metalliaisat. Kehys kuvastaa hillittyjen sävyjen voimaa kantaaottavan pukeutumisen puolesta. Alennettu nenäsilta sekä ylisuuri etuosa luovat upean tyylin, jonka kultainen Love Moschino –brändilogo aisoissa viimeistelee.

Tutustu kehykseen
LM 04 Frame

LM 04- 179 €

SKU 30400177

Jos haluat tehdä kannanoton, tämä kehys voi olla juttusi. Matta musta muovikehys, jossa on ylisuuri kultakirjaiminen logo aisoissa, sopii niille, jotka arvostavat klassista tyyliä. Punaiset sydämet aisojen päässä tuovat ripauksen upeaa naisellisuutta.

Tutustu kehykseen
LM SUN RX 02 Frame

LM SUN RX 02 - 179 €

SKU 30400283

Tässä kehyksessä on mahdoton pysyä näkymättömänä... Ja miksipä haluaisitkaan pysyä? Kehys on malliesimerkki kesäisestä glamourista. Ylisuuri etuosa, alennettu nenäsiltä sekä pyöristetty alaosa tekevät lookista nykyaikaisen samalla kun kilpikonnakuosiset aisat tuovat kehykseen ripauksen klassista tyyliä. Ylisuuri brändilogo sivuilla antaa kantajalleen todellisen fashionista-lookin.

Tutustu kehykseen