Love Moschino

Moschino Frame

Kahdet silmälasit alk. 179 €

Love Moschino on dynaamisille ja moderneille nuorille naisille suunnattu, ikonisen brandin alamallisto, joka on yhtä aikaa hienostunut mutta leikkisä, itsenäinen, seksikäs ja hauska. Kokoelma leikittelee rohkeasti muodoilla ja materiaaleilla, mutta onnistuu silti luomaan täydellisen harmonisia kehysluomuksia, jotka huokuvat paitsi ylellisyyttä myös klassisuutta.

Valitse kahdet upeat kehykset alkaen vain 179 €

LM 22 Frame

LM 22

SKU 30689688 - 179 €

Kauniin täyteläinen, viininpunainen, asetaattimuovinen etuosa yhdistettynä liilanvärisiin aisojen päihin sekä kullanvärisiin metalliaisoihin ja nenäsiltaan.

Tutustu kehykseen
LM 19 Frame

LM 19

SKU 30689657 - 179 €

Asennetta uhkuvat, kiiltävän mustat kehykset, joilla teet taatusti vaikutuksen. Kulmikas, ylöskaartuva etuosa on yhtä aikaa moderni ja naisellinen. Hienostuneen kokonaisuuden täydentävät hillityt, kultaiset brandikoristeet aisojen päissä sekä ainutlaatuinen “Love”-hakaneula aisoissa.

Tutustu kehykseen
LM 26 Frame

LM 26

SKU 30689749 - 179 €

Tämä sulavalinjainen, asiantuntijuutta uhkuva ja kiistattoman tyylikäs, kiiltävän musta ja kulmikas kehysmalli on täydellinen valinta toimistoon. Kehysten täyteläisen punainen sisäosa ja hienostunut Love Moschino –kuviointi puolestaan viestivät, että olet myös valmis vaihtamaan vapaalle ja iskemään iltaa kaupungilla.

Tutustu kehykseen
LM 23 Frame

LM 23

SKU 30689701 - 179 €

Muodikkaasti laivastohenkinen, syvälinssinen kehysmalli, jonka aisojen kullanväriset sydänkoristeet kuvastavat sydämellisyyttäsi. Samalla kehysten liilanvärinen, leopardikuvioitu sisäosa muistuttaa villistä puolestasi.

Tutustu kehykseen