Moniteholinssit

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal

Moniteholinssit

ACUVUE OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL on kertakäyttöinen monitehopiilolinssi, joka on suunniteltu erityisesti digitaaliseen ja näköjärjestelmälle vaativampaan elämäntyyliin. Piilolinssin tarjoamat ainutlaatuiset teknologiat auttavat käyttäjiä, jotka haluavat että piilolinssejä voidaan käyttää useille etäisyyksille. TearStable-teknologia vie ja tiivistää kosteutta linssin sisälle ja pinnalle, mikä varmistaa mukavuuden koko päivän ajaksi. OptiBlue-suodattimen avulla suodatetaan pois 60% digitaalisten näyttöjen sinivioletista valosta, joka voi aiheuttaa silmien väsymistä ja kuivumista. Pupil Optimized Design varmistaa tarkan näön kaikille etäisyyksille valaistusolosuhteista huolimatta.
ACUVUE OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL piilolinssissä on korkein mahdollinen UV-suoja.
 

Acuvue Oasys Multifocal

Moniteholinssit

Acuvue Oasys -monitehopiilolinssit on suunniteltu tarjoamaan mukavin mahdollinen istuvuus, kiitos Johnson & Johnsonin edistyksellisen Hydraclear® Plus -teknologian. Linssin pinta pysyy kauttaaltaan kosteana koko päivän, joten silmäsi pysyvät kirkkaina siitä hetkestä, kun laitat linssit silmiisi, siihen hetkeen, kun otat linssit pois. Erinomainen UV-suoja sekä hengittävä materiaali takaavat, että Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit pitävät silmäsi terveinä päivä toisensa jälkeen. Tämä uniikki optinen teknologia on suunniteltu mahdollistamaan näkeminen juuri sinun tarpeisiisi – lähelle, kauas ja välialueille.

easyvision soria multifocal

Moniteholinssit

easyvision® soria multifocal kertakäyttöpiilolinssit ovat vaivattomat ja erittäin mukavat käytössä. Näiden linssien etuina ovat UV-suoja, erittäin pehmeä linssin pinta, ainutlaatuinen rakenne sekä silikonihydrogeelimateriaali. Tämä edistyksellinen linssimateriaali läpäisee runsaasti happea silmän pinnalle ja pitää linssit mukavantuntuisina koko päivän ajan. Lisäetuna easyvision® soria multifocal kertakäyttöpiilolinsseissä hyödynnetään Smart Touch™-teknologiaa, joka helpottaa linssien käsittelyä ja silmäänlaittoa.
easyvision® soria multifocal kertakäyttölinssit saatavilla ainoastaan Specsaversiltä, erittäin edulliseen hintaan.

easyvision linarial multifocal

Moniteholinssit

easyvision linarial multifocal on erityisesti aikuisnäköisille asiakkaille suunniteltu kertakäyttöpiilolinssi. Aikuisnäköisen asiakkaan näönkorjaukseen tarvitaan linssi, jossa on erilaisia voimakkuusalueita, jotta näkee selkeästi kauas ja samalla säilyy hyvä lähinäkö. Binocular Progressive System mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille. easyvision linarial multifocal -linsseissä on UV-suoja auringon haitallisia säteitä vastaan sekä hyödynnetty Aquaform-teknologiaa, jonka ansiosta linssit ovat luonnostaan kostuvat tarjoten pitkäkestoista mukavuutta.

easyvision linarial multifocal on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista ja on siten ohut ja pehmeä piilolinssi, joka päästää lävitseen kaiken silmän pinnan tarvitseman hapen. easyvision linarial multifocal on siis terveellinen ja mukava kertakäyttöpiilolinssi myös päivittäiseen käyttöön.
 

easyvision irisian plus multifocal

Moniteholinssit

easyvision irisian plus multifocal kuukausipiilolinssit on kehitetty piilolinssikäyttäjille, jotka tarvitsevat moniteholinssejä. Nämä silikonihydrogeelistä valmistetut piilolinssit läpäisevät jopa viisi kertaa enemmän happea silmien pinnalle ja pysyvät kosteina pidempään. SmartShield-teknologia ja uusi pinta-aktiivinen kosteuttava ainesosa auttavat pitämään linssien pinnan kosteana koko päivän, joka päivä. Tämän ansiosta käyttömukavuus paranee ja linssien pinta on erityisen sileä vähentäen päivittäisiä kertymiä linssien pinnalla. Mukavuus säilyy pidempään.
Koska nämä piilolinssit korjaavat sekä lähi- että kaukonäköä, voit nauttia piilolinssien tarjoamasta vapaudesta ja unohtaa erilliset lukulasit. 

Dailies Total 1 Multifocal 90 linssiä

Moniteholinssit

Silmien kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikentyy iän myötä. Pienikokoiset kohteet, kuten sanomalehden teksti, jäävät epätarkoiksi. Myös näkö välietäisyyksille, esimerkiksi tietokoneen näytölle, voi tuntua sumealta. Tätä muutosta kutsutaan presbyopiaksi tai aikuisnäöksi. Piilolinssit ovat hyvä vaihtoehto tässäkin tilanteessa.

Dailies Total 1 Multifocal on Alconin valmistama monitehoinen kertakäyttölinssi. Linssien valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista teknologiaa, jonka avulla on luotu linssien erinomaiset kosteusominaisuukset, ja linssimateriaalina on silikonihydrogeeli, jonka ansiosta linssit läpäisevät runsaasti happea silmän pinnalle. Dailies Total 1 Multifocal tarjoaa tarkan näön kaikille etäisyyksille sekä erinomaista käyttömukavuutta koko päivän ajan.

Dailies Total 1 Multifocal kertakäyttöpiilolinssit nyt saatavilla Specsaversiltä edulliseen hintaan.

Proclear Multifocal 6 linssiä

Moniteholinssit

Proclear Multifocal kertakäyttöpiilolinssit valmistetaan ainutlaatuista PC Hydration Technologyä™ hyödyntäen. Tämän ansiosta linssien käyttömukavuus pysyy hyvänä pidempään ja linssit tuntuvat silmissä kosteilta ja mukavilta. 

Proclear Multifocal on kehitetty erityisesti niille piilolinssikäyttäjille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä kauas että lähelle. Näillä monitehopiilolinsseillä näet tarkasti kaikille etäisyyksille.

Proclear Multifocal

Moniteholinssit

Proclear Multifocal kuukausipiilolinssit valmistetaan ainutlaatuista PC Hydration Technologyä™ hyödyntäen. Tämän ansiosta linssien käyttömukavuus pysyy hyvänä pidempään ja linssit tuntuvat silmissä kosteilta ja mukavilta. 

Proclear Multifocal on kehitetty erityisesti niille piilolinssikäyttäjille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä kauas että lähelle. Näillä monitehopiilolinsseillä näet tarkasti kaikille etäisyyksille.

Biotrue ONEday for Presbyopia

Moniteholinssit

Biotrue ONEday for Presbyopia on kertakäyttöinen monitehopiilolinssi niille, jotka tarvitsevat näönkorjausta kauas ja lähelle. Se on valmistettu ainutlaatuisesta HyperGel-materiaalista, joka on kehitetty silmän biologia huomioon ottaen. Materiaali muistuttaa kyynelkalvon lipidikerrosta ja estää siten piilolinssien kuivumista käytön aikana sekä säilyttää näin erinomaisen näöntarkkuuden. Linssit sisältävät 78% vettä - saman verran kuin silmän sarveiskalvo - ja tarjoavat siksi luonnollista mukavuutta. HyperGel-materiaali läpäisee hyvin happea, mutta ei sisällä silikonia, joten linssit ovat myös joustavat ja pehmeät.

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal 90 linssiä

Moniteholinssit

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal -piilolinssit tuovat kertakäyttölinssien helppouden kaksiteho- ja moniteholinssejä käyttävien ihmisten ulottuville edulliseen hintaan. Linssit on käsittelyvärjätty, jolloin ne on helpompi laittaa silmään ja poistaa.