Sinulle suunniteltuja piilolinssejä

Oletko alkanut huomata muutoksia näössäsi, kun katsot lähellä olevia kohteita? Jos olet, monitehopiilolinssit voivat olla hyvä valinta sinulle. Ne on suunniteltu auttamaan ikään liittyvissä luonnollisissa näön muutoksissa, jotka vaikuttavat näkökykyymme lähietäisyyksille.

Kenelle monitehopiilolinssit sopivat?

Ne on suunniteltu yli 40-vuotiaille, jotka tarvitsevat enemmän apua katsellessaan lähellä olevia esineitä ja kohteita. Monitehopiilolinssit mahdollistavat näkemisen kaikille etäisyyksille, sillä niissä on eri katseluvyöhykkeet lähelle ja kauas sekä kaikille etäisyyksille niiden välillä. Voit siis käyttää tietokonetta, ajaa autoa, selata puhelinta, tehdä ostoksia tai lukea kirjaa, ja samat linssit toimivat kaikissa tilanteissa. Monitehosilmälasien tapaan myös monitehopiilolinsseihin tottuminen voi viedä jonkin aikaa, mutta kun totut niihin, tulet ihastumaan.

Jos haluat tietää lisää monitehopiilolinsseistä, tule käymään lähimmässä Specsavers-liikkeessä, niin autamme sinua löytämään sopivat piilolinssit. Voit myös tutustua valikoimaamme alta.