Tooriset linssit

Facet name: 
tooriset-linssit

Dailies Total1 for Astigmatism

Tooriset linssit

Alconin Dailies Total 1 for Astigmatism - piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, jonka erinomainen hapenläpäisykyky tekee piilolinssien käytöstä erityisen miellyttävää koko päivän ajaksi.

Saatavilla nyt Specsaversiltä edulliseen hintaan.
 

easyvision soria toric

Tooriset linssit

easyvision® soria toric kertakäyttöpiilolinssit ovat vaivattomat ja erittäin mukavat käytössä. Näiden linssien etuina ovat UV-suoja, erittäin pehmeä linssin pinta, ainutlaatuinen rakenne sekä silikonihydrogeelimateriaali. Tämä edistyksellinen linssimateriaali läpäisee runsaasti happea silmän pinnalle ja pitää linssit mukavantuntuisina koko päivän ajan. Lisäetuna easyvision® soria toric kertakäyttöpiilolinsseissä hyödynnetään Smart Touch™-teknologiaa, joka helpottaa linssien käsittelyä ja silmäänlaittoa.
easyvision® soria toric kertakäyttölinssit saatavilla ainoastaan Specsaversiltä, erittäin edulliseen hintaan.

easyvision vitrea toric

Tooriset linssit


Parempi käyttömukavuus, pidempi käyttöaika, mukavammat silmille.
 
Specsaversin easyvision® vitrea toric kertakäyttöpiilolinsseissä on korkeampi kosteuspitoisuus ja vakaa kyynelkalvo linssin pinnalla. Siksi ne ovat mukavat käyttää koko päivän ajan.
 
Erityinen silmien räpyttelystä aktivoituva teknologia kostuttaa linssejä jokaisella räpäytyksellä ja linssit ovat mukavat pidempään, sekä sisätiloissa että ulkona käytettäessä. easyvision® vitrea toric piilolinssit valmistetaan hyödyntäen Alconin Lightstream teknologiaa, joka takaa korkean laadun ja erittäin ohuen linssin reunan. Tämän ansiosta silmiinlaitto on helppoa ja käyttö mukavaa. 
 
Suositellaan uusille piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mukavat ja helpot piilolinssit.

PRECISION1 for Astigmatism

Tooriset linssit

PRECISION1 for Astigmatism on kertakäyttöinen silikonihydrogeelistä valmistettu piilolinssi niille käyttäjille, jotka haluavat mukavat linssit ja tarvitsevat hajataiton korjausta. SMARTSURFACE-teknologia säilyttää kosteuden linssien pinnalla ja pitää yllä mukavaa kosteuden tunnetta päivän ajan sekä vähentää silmien ärtymistä.
UV-suoja: Luokan 1 UV-suoja

easyvision irisian plus toric

Tooriset linssit

easyvision irisian plus toric hajataittoa korjaavat kuukausipiilolinssit sopivat kiireiseen elämäntyyliin. Nämä silikonihydrogeelistä valmistetut piilolinssit läpäisevät jopa viisi kertaa enemmän happea silmien pinnalle ja pysyvät kosteina pidempään. SmartShield-teknologia ja uusi pinta-aktiivinen kosteuttava ainesosa auttavat pitämään linssien pinnan kosteana ja tarjoavat siten parempaa käyttömukavuutta, joka kestää koko päivän, jokaisena käyttöpäivänä. Linssien kevyt käsittelyvärjäys nopeuttaa piilolinssien käsittelyä ja tekee silmäänlaitosta helppoa.
 

easyvision linarial toric

Tooriset linssit

Specsavers easyvision® linarial toric on CooperVisionin Specsaversille valmistama hajataittoa korjaava kertakäyttöpiilolinssi. 
easyvision® linarial toric piilolinssit tarjoavat kertakäyttölinssien helppokäyttöisyyden sekä hajataitonkorjauksen edulliseen hintaan. 
Näissä piilolinsseissä hyödynnetään Aquaform®-teknologiaa ja lisäksi niissä on UV-suoja. Valmistuksessa käytetty edistyksellinen silikonihydrogeelimateriaali mahdollistaa ohuen, joustavan linssirakenteen, joka läpäisee runsaasti happea silmän pinnalle tehden linsseistä terveellisemmät silmille ja mukavat käyttää pitkänkin päivän ajan.
 

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 linssiä

Tooriset linssit

1-Day ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM hajataittoakorjaavat kertakäyttöpiilolinssit Johnson&Johnsonilta tuntuvat mukavilta silmissä myös käyttöpäivän loppupuolella. Linssit on yhtä helppo laittaa silmiin kuin ottaa pois ja kertakäyttöisyyden ansiosta sinulla on uudet, puhtaat ja turvalliset piilolinssit joka päivä. 

Linssien edut:

• Tarkka ja vakaa näöntarkkuus koko käytön ajan
• Sisältää UV-suojan sekä UVA- että UVB-säteilyä vastaan
• Ainutlaatuinen LACREON®-teknologia, jonka ansiosta linssit sisältävät ainesosan, joka sitoo kosteutta linssin pinnalle koko käytön ajan
1-Day ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM kertakäyttölinssit Johnson&Johnsonilta nyt saatavilla Specsaversiltä edulliseen hintaan.
 

Ultra for Astigmatism 6 linssiä

Tooriset linssit

Bausch & Lombin tooriset ULTRA for Astigmatism -kuukausilinssit hyödyntävät MoistureSeal™-teknologiaa säilyttääkseen 95 % kosteudesta jopa 16 tunnin ajan. ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat täydellinen valinta, jos silmäsi kuivuvat helposti ja katsot päivän aikana paljon näyttöpäätteitä.

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism

Tooriset linssit

Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit ovat suosittuun Air Optix Aqua -perheeseen kuuluvat kuukausilinssit. Nämä piilolinssit on suunniteltu erityisesti käyttäjille, joilla on hajataittoisuutta ja jotka kärsivät kuivista silmistä.

HydraGlyde® Moisture Matrix -teknologian ansiosta linssit pysyvät kosteampina pidempään, jolloin niitä on mukavampi käyttää ja ne ovat paremmat silmälle. Näitä piilolinssejä käyttämällä näkösi on paljon tarkempi, ja silmäsi tuntuvat mukavammilta ja näyttävät terveemmiltä.

Ultra for Astigmatism

Tooriset linssit

Bausch & Lombin tooriset ULTRA for Astigmatism -kuukausilinssit hyödyntävät MoistureSeal™-teknologiaa säilyttääkseen 95 % kosteudesta jopa 16 tunnin ajan. ULTRA for Astigmatism -piilolinssit ovat täydellinen valinta, jos silmäsi kuivuvat helposti ja katsot päivän aikana paljon näyttöpäätteitä.