Ostajan opas

Specsavers-silmälasit

Kehysten valinta

Specsaversilla kaikkiin kehyshintoihin sisältyy vakioyksiteholinssit. Meiltä löytyy myös laaja valikoima moniteholinssejä, joissa vaihtoehtoja eri hintaluokissa sekä käyttöominaisuuksissa. Lisäksi tarjoamme erilaisia lisäominaisuuksia, jotka parantavat linssien käyttömukavuutta. Hintojen vertailu on helppoa Specsaversin hintalupauksen ansiosta.

Selaa naisten kehyksiä

Selaa miesten kehyksiä

Linssien valinta

Specsavers tarjoaa vakiona kaikkiin silmälaseihin vakioyksiteholinssit. Saatavana on myös valikoima moniteholinssejä henkilöille, joiden on nähtävä lähelle ja kauas samoilla silmälaseilla. Lisäksi tarjoamme erilaisia linssivaihtoehtoja, kuten erittäin kirkkaita, sävytettyjä ja UV-suojattuja linssejä. Hintojen vertailu on helppoa Specsaversin hintalupauksen ansiosta.

Katso linssivaihtoehdot

Ostokokemus

Voit ostaa laseja laajasta valikoimastamme kaikista Specsavers-myymälöistämme. Nettisivuillamme pystyt myös merkitsemään suosikkikehyksesi ja ottaa listan kehyksistä mukaan myymälään. Ennen silmälasien ostamista tarvitset silmälasireseptin. Voit varata ajan näöntutkimukseen tai piilolinssikontrolliin verkkosivuillamme ja etsiä lähimmän myymälän löydä lähin liike -toiminnolla. Hinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Varaa aika