Henri Lloyd merkkikehykset

Henri Lloyd

Henri Lloyd design-silmälasit
Kahdet yksien hinnalla alk. 179 €

Henri Lloyd on maailman johtava purjehdusbrändi ja kansainvälisesti tunnettu life style/vaatemerkki, jota myydään yli 50 maassa. Lisäksi Henri Lloyd toimittaa varusteita urheilumaailman muille johtotähdille ja voittajatiimeille kilpaveneistä aina Formula 1 –autoihin.

Specsavers onkin ylpeä saadessaan esitellä Suomelle nyt ainutlaatuisen valikoiman Henri Lloydin tyylikkäitä, innovatiivisia ja teknisesti edistyksellisiä silmälaseja, joissa hyödynnetään mm. titaanisia kehyksiä ja integroituja joustosaranoita. Tämä mallisto on kuin tehty kaikille seikkailunhaluisille edelläkävijöille, jotka vaativat laseiltaan maailmanluokan designia ja laatua.

Buckle 3

Buckle 3

SKU 30473485

Kekseliään tyylikäs ilme modernilla twistillä. Valtamerensininen, muovinen etuosa yhdistettynä hopeanvärisiin metalliaisoihin

Tutustu kehykseen
New Ryder 1

New Ryder 1

SKU 30473508

Naiselliset ja imartelevat kehykset, joissa erottuva kissansilmämuotoilu. Metalliset koristeet varmistavat huomatuksi tulemisen.

Tutustu kehykseen
Fleet 2

Fleet 2

SKU 30473577

70-luvun pilottilasien henkeä ja maskuliinisuutta uhkuva, mattaruskea ja titaaninen kehysmalli, joustosaranoilla ja asetaattimuovisilla aisanpäillä.

Tutustu kehykseen
Canal 2

Canal 2

SKU 30473539

Hienostuneet kehykset, joissa klassista pohjoismaista otetta. Mattaviimeistelty pinta ja sinimusta kilpikonnakuviointi lisäävät kokonaisuuteen aimo annoksen leikkisyyttä.

Tutustu kehykseen
Stem 1

Stem 1

SKU 30473553

Yhtä aikaa rohkeat ja hienostuneet, kilpikonnakuvioidut asetaattikehykset, ohuilla metalliaisoilla. Täydelliset niin miehille kuin naisille.

Tutustu kehykseen
Buckle 4

Buckle 4

SKU 30473515

Todella rennot ja coolit kehykset, jotka sopivat niin naisille kuin miehille.

Tutustu kehykseen