ALE - Yksitehosilmälasit alk. 10 €

ALE

Yksitehosilmälasit alk. 10 €
Monitehosilmälasit alk. 49 €

Silmälasit huippuhintaan

Nyt saat Specsaversilta yksilölliset, juuri sinun silmiesi mukaan valmistetut silmälasit alkaen vain 10 €. Olemmekin tunnettuja siitä, että tarjoamme mahtavia tarjouksia laajasta kehysvalikoimastamme kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Osta nyt laadukkaat silmälasit edullisesti alk. 10 € vakioyksiteholinssellä ja alk. 49 € vakiomoniteholinsseillä.

Käytä tämä huipputarjous kiireisesti sillä se on voimassa vain 18.2. asti.Varaa aika jo tänään.

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Silmälasit vakioyksiteholinsseillä (1.5) alk. 10 € (norm. 19 €). Silmälasit vakiomoniteholinsseillä (1.5) alk. 49 € (norm. 19 € kehykset ja 70 € vakiomoniteholinssit). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Ei voida yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 18.2.2018 asti. ©Specsavers 2018