Kokonaisvaltainen näöntutkimus ja silmien hyvinvointikartoitus 0 €

Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista

Meiltä saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen lisäksi myös silmälääkäripalvelut. Näin varmistamme, että näöstäsi huolehditaan mahdollisimman hyvin.

Autamme sinua mielellämme

Haluatko lisätietoa jostain tietystä aiheesta? Alla on luettelo meiltä usein kysytyistä kysymyksistä. Jos et löydä vastausta sieltä, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Mikä on Kokonaisvaltainen näöntutkimus?

Jos et ole käynyt näöntutkimuksessa hetkeen, tai et ole koskaan käynyt meillä näöntutkimuksessa, haluat ehkä tietää mitä optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa tapahtuu.

Specsaversin optikon Kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa tutkimme sekä näkösi löytääksemme sinulle oikeat voimakkuudet että arvioimme silmiesi terveydentilaa nähdäksemme, onko lisätutkimuksille tarvetta. Tarvittaessa ohjaamme sinut lääkärille tai silmälääkärille.

Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme sisältyy aina digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineenmittaus.

Huomioithan, että optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Näissä tapauksissa voit varata ajan suoraan silmälääkärillemme. Samoin alle 8-vuotiaiden lasten silmälasimääräyksen kirjoittaa aina silmälääkäri.

Kuinka kauan näöntutkimus kestää?

Kokonaisvaltainen näöntutkimus kestää noin 20 minuuttia.

Optikko tekee erilaisia testejä oikean silmälasimääräyksen tai sopivien piilolinssien määrittämiseksi. Tarvittaessa optikkomme ohjaavat sinut lääkärille tai silmälääkärille.

Iäkkäämmällä asiakkaalla, jolla on esimerkiksi korkea verenpaine, diabetes, tai jokin muu perussairaus, näöntutkimus voi viedä hieman pidemmän ajan.

Kuinka usein tulisi käydä näöntutkimuksessa?

Näöntutkimuksessa olisi hyvä käydä joka toinen vuosi. Mikäli kuitenkin näössäsi ilmenee muutoksia, tutkimuksessa on hyvä käydä useammin.

Ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus silmien hyvinvointikartoituksella, sis. laajan digitaalisen silmänpohjakuvauksen 0 € (norm. 29 €). Tarjous voimassa 14/11/2021 asti. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Näissä tapauksissa, varaathan ensin ajan silmälääkärille. ©2021 Specsavers.