Specsavers Optikko Espoo

store default banner
 
Specsavers Optikko –liikkeet Espoossa tarjoavat tarjoavat monipuoliset näönhuollon palvelut erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tule silmälasi- tai piilolinssisovitukseen tai näöntutkimukseen.
 
Löydä lähin Specsavers -optikkoliikkeesi Espoossa:
 
Silmälasit
Specsavers Optikolta löydät monipuolisen valikoiman korkealaatuisia kehyksiä.  Meiltä löydät myös uusimman muodin mukaisia miesten ja naisten merkkikehyksiä. Mallistoomme kuuluu mm. Converse, Tiger Of Sweden, Osiris ja Timberland.
 
Aurinkolasit
Kattavasta aurinkolasivalikoistamme löytyy kehyksiä jokaiseen makuun. Aurinkolasit saat myös omilla vahvuuksilla. Mallistoomme kuuluu mm. Tommy Hilfiger ja Karl Lagerfeld.
 
Piilolinssit
Meiltä löydät korkealaatuiset ja helppokäyttöiset kertakäyttö-, kuukausi-, sekä yötäpäiväälinssit. Piilolinssit saat omilla vahvuuksilla ja saatavilla on myös moniteholinssit ja hajataitteisuutta korjaavat tooriset linssit.
 
Näöntutkimus
Specsaversilta saat vaivatta ajan kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen, joka sisältää mm. digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineen mittauksen.
 
Silmälääkäri
Kaikissa Espoon optikoissamme on tarjolla korkealaatuista silmälääkärin palveluja. Silmälääkäri palvelee Entressen,  Sellon sekä Iso Omenan optikkoliikkeissä. Silmälääkärin ajanvaraus kannattaa tehdä suoraan puhelimitse liikkeeseen.
 
Tervetuloa optikkoliikkeeseen!
 
 
Kysy Optikolta –palvelussa asiantuntijamme vastaavat yleisimpiin silmiin ja näköön liittyviin kysymyksiin.