Drivewear -linssi

Drivewear erikoislinssit autoilijalle ja harrastuksiin

Jokainen meistä on kokenut märän tien, tyynen veden pinnan tai lumen häikäisevän kirkkauden auringon paistaessa sopivasti vastaan. Esimerkiksi veneillessä tai autoillessa häikäisevä valo häiritsee selvästi ja voi olla jopa turvallisuusriski. Liikenteessä selkeän näön menetys jo muutamaksi sekunniksi voi olla kohtalokas. Auringon häikäisyn poistamiseen on kehitetty polarisoivat aurinkolasilinssit.

Nykyaikaista polarisoivaa linssiteknologiaa edustavat Drivewear-linssit, joiden tummuus vaihtelee valonmäärän mukaan. Älykäs Drivewear-linssi tummuu sekä valon että UV-säteilyn vaikutuksesta. Linssi parantaa näkemistä vaihtelevissa olosuhteissa ja tummuu myös esimerkiksi sisällä autossa.

Drivewear-linssin väri on kevyen ruskea pilvisellä säällä, jolloin se toimii kontrastia parantavasti. Valon lisääntyessa linssi tummuu automaattisesti. Kirkkaassa auringonvalossa linssi on jopa 80% tumma, jolloin se toimii erinomaisena aurinkolasina.

Drivewear-linssi on paljon autoilevalle kätevä ja turvallinen ratkaisu. Tämän lisäksi se soveltuu erinomaisesti myös harrastuskäyttöön, kuten veneilijöille, golffareille, laskettelijoille jne. Drivewear-linssejä on saatavilla sekä yksi- että monitehoisina.

Lue lisää autoilusta ja näkemisestä tästä! 

Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen tästä!

UltraDrive Day- ja Night erikoiskäsittelyt

  • UltraDrive on erikoiskäsittely, joka torjuu UV-valoa sekä tehokas sinisen värin suodatus. UltraDrive parantaa kontrastia ja terävöittää näköä.
  • UltraDrive Night torjuu UV-valoa aina 400 nm asti
  • Käsittelylinssi läpäisee riittävästi sinistä valoa, jotta käyttäjä tunnistaa liikennevalojen ja kylttien värit.
  • UltraDrive-linssi on väriltään kellertävä/ruskea
  • UltraDrive täyttää eurooppalaiset ajoa koskevat yleisohjeet.
  • UltraDrive poistaa myös osaltaan auringosta johtuvaa häikäisyä
  • UltraDrive Day-linssiä ei käyttää yöajossa. Yöajoon on erikseen tarkoitettu UltraDrive Night.
  • UltraDrive-laseja on saatavilla vain n=1.5 (ei ohennuksilla, ei polycarbonaatti- eikä lasilinsseillä)

UltraDrive Day käsittely 50 €

UltraDrive Night käsittely 50 €