SuperDrive‑linssit

Loistavat yleiskäyttöön, täydelliset ajamiseen. Saatavina sekä yksi‑ että moniteholinsseinä.

Kaikki SuperDrive‑linsseistä

Lue lisää SuperDrive‑yksiteho‑ tai moniteholinssien eduista.

SuperDrive‑yksiteholinssit

SuperDrive‑yksiteholinssit on suunniteltu ajamiseen, mutta ne sopivat hyvin myös yleiskäyttöön.

SuperDrive‑yksiteholinsseissä on UltraClear SuperClean Smart ‑pinnoite, joka vähentää heijastumia ja parantaa kontrastia. Pinnoitteen ansiosta linssit pysyvät tavallista pidempään puhtaina ja ne on helpompi puhdistaa.

Varaa Kokonaisvaltainen näöntutkimus selvittääksesi sopivatko SuperDrive‑yksiteholinssit omiin tarpeisiisi.

Tutustu tästä muihin linssien lisämukavuuksiimme.

Valitse 2 Maksa 1 ‑hinnoittelumme koskee myös kaikkia SuperDrive‑linssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.

SuperDrive‑moniteholinssit

Moniteholinsseistä on apua, kun sekä lähelle että kauas näkemisen kanssa on ongelmia. Ja paljon ajavalle erityisen paljon apua voi olla ajamiseen tarkoitetuista moniteholinsseistä.

SuperDrive‑moniteholinsseissä on erityisesti ajamiseen suunniteltu laaja näkökenttä väli‑ ja kaukoetäisyyksille. Se auttaa näkemään tarkasti kaikkialle ympärillesi kojelaudasta sivupeileihin ja tiestä liikennemerkkeihin, joten voit tuntea olosi turvalliseksi ajaessasi.

SuperDrive‑moniteholinsseissä on UltraClear SuperClean Smart ‑pinnoite, joka vähentää auringosta, vastaantulevien autojen ajovaloista ja katuvalaistuksesta johtuvia heijastumia ja auttaa näkemään tarkemmin.

Muista myös, että SuperDrive‑moniteholinssit sopivat hyvin päivittäiseen yleiskäyttöön, niin valoisaan kuin pimeäänkin aikaan.

SuperDrive‑moniteholinssien tärkeimmät ominaisuudet:

https://images.ctfassets.net/4p0pr2kd6ht8/7g7AJFuHEwIwyS0oJSmZDs/aa11fd1bfcef427e332de39d886a7449/wide_distance_icon.svg

Laaja kaukonäön alue

SuperDrive‑moniteholinsseissä on selvästi tavallista laajempi kauko‑ ja välietäisyyksien alue, joten näet erityisen hyvin myös näkökentän reuna‑alueille sekä tien, kojelaudan, navigaattorin ja sivupeilit.

Linssit on suunniteltu seuraamaan silmien luonnollista liikettä, jotta siirtymä sivulta toiselle ja ylhäältä alas on sujuva eikä aiheuta epätarkkuutta.

https://images.ctfassets.net/4p0pr2kd6ht8/NubPDb1XKaZ2cL29jVYc9/740dd286251226929316560a0df36468/anti_glare_icon_210316_100017.svg

Häikäisemätön/heijastamaton

SuperDrive‑moniteholinsseissä on UltraClear SuperClean Smart ‑pinnoite, joka vähentää vastaantulevien autojen ajovaloista ja katuvalaistuksesta johtuvaa häikäisyä ja heijastuksia.

Lisäsuojaa auringolta tarjoavat myös muut linssien lisämukavuudet. Niiden avulla voit vähentää häikäisyä vieläkin enemmän.

Varaa Kokonaisvaltainen näöntutkimus selvittääksesi sopivatko SuperDrive‑moniteholinssit omiin tarpeisiisi.

Tutustu tästä muihin linssien lisämukavuuksiimme.

Paljonko silmälasisi tulevat maksamaan?

Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehystemme hintaan. Voit räätälöidä linssisi eri tavoin, jotta ne sopivat vielä paremmin itsellesi ja elämäntyyliisi.

Tutustu hintaoppaaseemme

Lisää linsseistä

 • Näkö ja digitaaliset näytöt

  Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista, jos työskentelet pitkiä päiviä näyttöpäätteellä

  Lue lisää
 • Ohuet ja kevyet linssit

  Ohuet ja kevyet linssit parantavat silmälasiesi ulkonäköä ja käyttömukavuutta erityisesti silloin, kun linssien voimakkuus on suuri

  Lue lisää
 • Polarisoidut linssit

  Polarisoidut linssit vähentävät 99,9% vaakasuorien, pintojen kuten lumen, veden ja märän tien pinnan aiheuttamasta häikäisystä.

  Lue lisää