Lifestyle‑linssit

Ajatko, luetko tai nautitko ulkoilusta? Löydä elämäntyyliisi sopivat laadukkaat linssit.

Korkealaatuiset linssit erilaisiin käyttötarkoituksiin

Silmämme joutuvat entistä kovemmalle koetukselle. Moderni elämäntapa asettaa niille jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia: vaihdamme päätelaitteista ja valo‑olosuhteista toisiin ja katsomme monille etäisyyksille ajaessa.

Meillä on linssejä, jotka on suunniteltu takaamaan, että näet tarkasti joka päivä ja kaikissa mielipuuhissasi. Katso kuinka lifestyle‑linssimme voivat helpottaa elämääsi.

Sisälle tai ulos

Linssit, jotka sopivat harrastuksiisi sekä sisällä että ulkona. Ne auttavat siirtämään katsetta sujuvasti läheltä kauas ja takaisin.

Ajamiseen

Ajamiseen optimoiduilla linsseillä näet tien tarkasti niin yöllä kuin päivälläkin (SuperDrive).

Digitaaliseen käyttöön

Linssit, joiden erityiset digitaaliset alueet helpottavat digitaalisten näyttöjen välillä vuorottelua (SuperDigital‑moniteholinssit).Valitse 2 Maksa 1 ‑hinnoittelumme koskee myös kaikkia lifestyle‑linssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.Linssit jotka sopivat elämäntyyliisi

Lue välilehdiltä lisää linsseistä ja niiden sopivuudesta omiin tarpeisiisi. Tule käymään, niin kerromme lisää ja saat testata itse linssien lisämukavuuksia.

SuperDigital‑moniteho

Nämä moniteholinssit sopivat erinomaisesti yleiskäyttöön. Ne on kuitenkin optimoitu digitaalisten näyttöjen katseluun, joten näet tarkasti niin älypuhelinta, tablettia, tietokonetta kuin muitakin päätelaitteita käyttäessäsi.

Lue lisääSuperDrive‑moniteho

Nämä moniteholinssit ovat loistavat yleiskäyttöön, mutta ne on optimoitu ajamista varten.

Lue lisää

SuperDrive‑yksiteho

Kaikista kehittyneimmät yksiteholinssimme ovat kestävät ja näet niillä tarkasti. Ne on optimoitu ajamista varten ‑ näet hyvin myös näkökentän äärialueilla ja heijastuksia on vähemmän.

Lue lisää

Near‑ ja Far‑moniteholinssit

Onko sinulla erityistarpeita? Nämä linssit voidaan räätälöidä ja optimoida täsmällisesti silmiesi mukaan, jotta näet sekä lähellä että kaukana olevat kohteet tarkasti.

Lue lisää

SuperDigital Focus 123

Päätetyöhön sopivat linssit, joilla näet tarkasti ja miellyttävästi lähelle ja välietäisyyksille.

Lue lisää

Vastauksia kysymyksiin

Paljonko silmälasisi maksavat?

Meidät tunnetaan hyvästä hinta‑laatusuhteesta, ja vakioyksiteholinssit (taitekerroin 1.5) kuuluvat kaikkiin kehyksiimme. Silmälasien hintaan vaikuttavat siksi eniten niiden lisämukavuudet ja muut yksilölliset valinnat.

Tutustu hintaoppaaseemme

Lisää linsseistä

 • Näkö ja ajaminen

  Lue, mitä voit tehdä nähdäksesi mahdollisimman selvästi ajaessasi ja miten ajolasit voivat auttaa.

  Lue lisää
 • 5 myyttiä moniteholinsseistä

  Tiedätkö yleisimmät väärinkäsitykset moniteholinsseistä? Lue lisää täältä.

  Lue lisää
 • Ohuet ja kevyet linssit

  Ohuet ja kevyet linssit parantavat silmälasiesi ulkonäköä ja käyttömukavuutta erityisesti silloin, kun linssien voimakkuus on suuri

  Lue lisää