Korkealaatuiset linssit erilaisiin käyttötarkoituksiin

Silmämme joutuvat entistä kovemmalle koetukselle. Moderni elämäntapa asettaa niille jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia: vaihdamme päätelaitteista ja valo-olosuhteista toisiin ja katsomme monille etäisyyksille ajaessa.

Meillä on linssejä, jotka on suunniteltu takaamaan, että näet tarkasti joka päivä ja kaikissa mielipuuhissasi. Katso kuinka lifestyle-linssimme voivat helpottaa elämääsi.

Sisälle tai ulos

Linssit, jotka sopivat harrastuksiisi sekä sisällä että ulkona. Ne auttavat siirtämään katsetta sujuvasti läheltä kauas ja takaisin.

Ajamiseen

Ajamiseen optimoiduilla linsseillä näet tien tarkasti niin yöllä kuin päivälläkin (SuperDrive).

Digitaaliseen käyttöön

Linssit, joiden erityiset digitaaliset alueet helpottavat digitaalisten näyttöjen välillä vuorottelua (SuperDigital-moniteholinssit).

Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelumme koskee myös kaikkia lifestyle-linssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.

Linssit jotka sopivat elämäntyyliisi

Lue välilehdiltä lisää linsseistä ja niiden sopivuudesta omiin tarpeisiisi. Tule käymään, niin kerromme lisää ja saat testata itse linssien lisämukavuuksia.

SuperDigital-moniteho

Nämä moniteholinssit sopivat erinomaisesti yleiskäyttöön. Ne on kuitenkin optimoitu digitaalisten näyttöjen katseluun, joten näet tarkasti niin älypuhelinta, tablettia, tietokonetta kuin muitakin päätelaitteita käyttäessäsi.

Vastauksia kysymyksiin

Ovatko halvat aurinkolasit yhtä hyviä kuin kalliit merkkilasit?

Aurinkolaseissa oleva CE-merkki osoittaa, että lasit täyttävät niille määritellyt turvallisuusvaatimukset. Aurinkolasit, joista CE-merkki puuttuu, eivät suojaa silmiä UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Huonolaatuisten aurinkolasien käyttäminen on jopa haitallisempaa kuin olla kokonaan ilman aurinkolaseja. Tummat linssit estävät pupillin pienenemisen aurinkoisella ilmalla, jolloin silmään pääsee jopa enemmän UV-säteilyä kuin ilman aurinkolaseja. Optikkoliikkeistä saatavat aurinkolasit täyttävät aina niille asetetut vaatimukset ja lisäksi niissä on aina optisesti hiotut linssit, joilla näkymä on tarkempi.

Miten voin ehkäistä ajovalojen aiheuttamaa häikäisyä öisin autoa ajaessani?

Silmälasien käyttäjille suositellaan heijastamatonta pinnoitetta silmälasilinsseihin. Heijastuksenestokäsitely vähentää merkittävästi heijastumien muodostumista sekä häikäisyä. Varmista myös, että silmälasisi ja auton tuulilasi ovat puhtaat. Likaisella pinnalla valo hajaantuu ja häikäisee herkemmin.

Soveltuvatko värilliset linssit autolla ajamiseen?

Värillisten linssien käyttäminen autoilussa on aurinkoisella säällä jopa suositeltavaa. Kysy optikoltasi autoiluun sopivimpia aurinkolasilinssejä.

Sopivatko auringossa tummenevat linssit ajamiseen?

Auringossa tummuvat, fotokromaattiset linssit eivät tummu autossa, koska tuulilasi estää osittain UV-säteilyn pääsyn sen läpi. Aurinkoisella säällä autoiluun sopivat parhaiten aurinkolasit omilla voimakkuuksilla.