SuperDigital ‑ moniteholinssit

Tarkkaan ja miellyttävään näkemiseen digitaalisia näyttöjä katsoessa ja multitaskatessa.

Kaikki SuperDigital‑moniteholinsseistä

Lue lisää SuperDigital‑moniteholinsseistä.

Linssit digitaaliseen maailmaan

Digitaaliset näytöt ovat iso osa päivittäistä elämäämme joko puhelimen, tabletin, tietokonenäytön tai minkä tahansa muun laitteen muodossa. Jos lähelle tarkentamisessa on vaikeuksia, voi niiden pitempiaikainen käyttö olla raskasta. Siksi SuperDigital‑moniteholinssimme ovat loistava vaihtoehto, jonka avulla eri etäisyyksille katsominen muuttuu miellyttäväksi ja luonnolliseksi useampia voimakkuuksia tarvitsevalle käyttäjälle.

SuperDigital‑moniteholinssit poikkeavat muista moniteholinsseistä siten, että niissä yksi katselualue on sijoitettu vastaamaan tyypillistä digitaalisen laitteen katseluetäisyyttä ja ‑korkeutta. Älypuhelinta katsotaan eri kulmasta (yleensä lähempää ja korkeammalta) kuin esimerkiksi kirjaa tai lehteä. Käytät siis silmiäsi eri tavalla.

SuperDigital‑moniteholinssien avulla siirtyminen etäisyydestä toiseen on helpompaa ja tuntuu silmille luonnollisemmalta. Siten voit siirtyä sujuvasti kirjan tai lehden lukemisesta katsomaan puhelinta tai etäämmällä olevaa televisiota ilman että pään asentoa täytyy muuttaa, jotta tarkka kohta linsseistä löytyy.

Valitse 2 Maksa 1 ‑hinnoittelumme koskee myös kaikkia SuperDigital‑linssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.

Ominaisuudet

SuperDigital‑moniteholinssien tärkeimmät ominaisuudet:

Kolme etäisyysaluetta

Moniteholinsseissä on kolme pääaluetta eri etäsyyksille katsomiseen, joten siirtyminen eri tehtävien välillä on sujuvaa.

Suunniteltu päätelaitteiden käyttöön

SuperDigital‑moniteholinsseissä on älypuhelimen katsomiseen suunniteltu, tavallista korkeammalla oleva alue.

Näyttöjen heijastuksenesto

UltraClear SuperClean ‑pinnoite vähentää digitaalisista näytöistä johtuvia heijastumia ja tekee katsomisesta tarkkaa ja miellyttävää.

Varaa näöntutkimus ja selvitä ovatko  SuperDigital‑moniteholinssit sopiva valinta omiin tarpeisiisi.

Lue muista lifestyle‑linsseistämme täällä.

Paljonko silmälasisi maksavat?

Meidät tunnetaan hyvästä hinta‑laatusuhteesta, ja vakioyksiteholinssit (taitekerroin 1.5) kuuluvat kaikkiin kehyksiimme. Silmälasien hintaan vaikuttavat siksi eniten niiden lisämukavuudet ja muut yksilölliset valinnat.

Tutustu hintaoppaaseemme

Lisää linsseistä

 • Tutustu linsseihimme

  Opi lisää linssien toiminnasta ja eduista, jotta voit valita niistä itsellesi sopivimman.

  Lue lisää
 • Näkö ja digitaaliset näytöt

  Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista, jos työskentelet pitkiä päiviä näyttöpäätteellä

  Lue lisää
 • Tarvitsetko uudet silmälasit?

  Specsaversin Kokonaisvaltainen näöntutkimus auttaa varmistamaan, että silmäsi voivat hyvin ja että näkösi on mahdollisimman tarkka.

  Lue lisää