Near‑ ja Far‑moniteholinssit

Yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyt linssit

Tarkka näkö lähelle ja kauas

Vaatiiko elämäntyylisi tarkempaa näköä tietylle etäisyydelle? Near‑ ja Far‑moniteholinsseissä valitsemasi lähi‑ tai kaukonäön alue voi olla tavanomaista laajempi.

Lähinäön alue

Lähinäön näkökentästä voidaan tehdä laajempi, jos tarvitset apua katsoessasi lähellä olevia kohteita. Se sopii hyvin innokkaalle lukijalle tai muihin lähinäköä vaativiin askareisiin.

Kaukonäön alue

Kaukonäön näkökentästä voidaan tehdä laajempi, jos tarvitset apua katsoessasi kaukana olevia kohteita. Siitä on hyötyä esimerkiksi paljon ulkona aikaa viettävälle.

Varaa Kokonaisvaltainen näöntutkimus selvittääksesi sopivatko Near‑ ja Far‑moniteholinssit omiin tarpeisiisi.

Tutustu tästä muihin lifestyle‑linsseihimme.Valitse 2 Maksa 1 ‑hinnoittelumme koskee myös kaikkia Near‑ ja Far‑linssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.

Paljonko silmälasisi maksavat?

Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina kehystemme hintaan. Voit räätälöidä linssisi eri tavoin, jotta ne sopivat vielä paremmin itsellesi ja elämäntyyliisi.

Tutustu hintaoppaaseemme

Lisää linsseistä

 • SuperDigital‑moniteholinssit

  SuperDigital‑moniteholinssit on suunniteltu asiakkaille, jotka käyttävät säännöllisesti erilaisia näyttöjä ja vaihtelevat usein niiden välillä.

  Lue lisää
 • Yksiteholinssit

  Mitä etuja yksiteholinsseillä on

  Lue lisää
 • UltraClear SuperClean

  UltraClear SuperClean ‑pinnoite estää heijastumia, ehkäisee naarmuuntumista ja linssit on helpompi puhdistaa.

  Lue lisää