Syväterävät ja toimistomonitehot

Syväterävät ja toimistomoniteholinssit on suunniteltu auttamaan lähinäköä työssä ja vapaa‑ajalla.

Kaikki työlinsseistä päätetyöhön

Lue lisää työlinssien linsseistä alta

Mitä ovat työlinssit päätetyöhön?

Syväterävät linssit helpottavat lähelle ja välietäisyyksille näkemistä. Ne sopivat hyvin silloin, kun lähietäisyydellä täytyy työskennellä pitkään.

Syväterävät linssit on suunniteltu käytettäviksi näyttöpäätetyössä, mutta ne sopivat mihin tahansa työhön tai harrastukseen, jossa täytyy tarkentaa sekä lähelle että välietäisyyksille, kuten esimerkiksi toimistotyössä tai kampaajana.

Syväterävät linssit voivat olla hyvä vaihtoehto, jos lähelle tarkentaminen esimerkiksi lukiessa alkaa olla hankalaa. Ne ovat myös hyvä tapa totutella silmälasien käyttöön ja soveltuvat moneen tekemiseen.

Valitse 2 Maksa 1 ‑hinnoittelumme koskee myös kaikkia syväteräviä‑ ja toimistomoniteholinssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivulta.

Miten syväterävät ja toimistomoniteholinssit toimivat?

Syväterävät linssit ovat erittäin käytännölliset. Ne on suunniteltu niin, että lähellä olevat kohteet näkee tarkasti linssin alaosalla, esimerkiksi lukiessa. Linssien yläosalla näkee puolestaan tarkasti välietäisyyksillä olevat kohteet, kuten tietokoneen näytön tai nuottitelineen.

Syväterävien linssien käyttö

Mietit ehkä miten syväterävät linssit eroavat esimerkiksi lukulaseista tai moniteholaseista? Kaikista niistä voi olla apua lukemisessa tai lähelle tarkentamista vaativissa toiminnoissa.

Jos et ole ennen käyttänyt silmälaseja, olet kuitenkin saattanut harkita lukulaseja. Lukulasien voimakkuus on sama koko linssin alueella, joten niillä näkee tarkasti tietylle etäisyydelle (yleensä noin 40 cm). Ne täytyy myös ottaa pois kauas katsoessa.

Jos taas olet jo tottunut silmälasien käyttäjä ja lukemisesta on tullut hankalaa, olet saattanut harkita moniteholinssejä, joissa on eri voimakkuuksia samassa linssissä. Linssimuotoilun aiheuttamien rajoitteiden vuoksi moniteholinssin näkökentän leveys ei kuitenkaan aina riitä pitempiaikaiseen päätetyöskentelyyn.

Syväterävät linssit sijoittuvat siis lukulasien ja moniehosilmälasien välimaastoon ja sopivat erityisen hyvin niille, joiden on vaikea nähdä tarkasti käsivarren mitan päähän tai tietokoneen näytölle.

Toimistotyön lisäksi ne soveltuvat kaikkiin muihinkin tehtäviin, joissa katsetta sirretään välillä läheltä välietäisyydelle, kuten kampaajille, kosmetologeille, opettajille, myyjille, tarjoiluhenkilökunnalle, vastaanottovirkailijoille, muusikoille ‑ sekä esimerkiksi optikoille ja lääkäreille.

Käy lähimmässä myymälässä ja selvitä sopivatko syväterävät linssit sinun tarpeisiisi.

Vastauksia kysymyksiin

SuperDigital Focus 1‑2‑3

SuperDigital Focus 123 on moderni syväterävä linssi, jonka tarkennusetäisyyden valitset itse ja saat lisäksi UltraClear SuperClean ‑pinnoitteen vakiona.

Lue lisää

Lisää linsseistä

 • Kuinka vähentää silmien väsymistä näyttöä katsoessa

  Lue lisää
 • Tarvitsetko uudet silmälasit?

  Specsaversin Kokonaisvaltainen näöntutkimus auttaa varmistamaan, että silmäsi voivat hyvin ja että näkösi on mahdollisimman tarkka.

  Lue lisää
 • Näkö ja lukeminen

  Kuinka lukulasit parantavat näkemistä

  Lue lisää