Paljonko monitehosilmälasit maksavat?

Niin turhauttavalta kuin se voikin tuntua, niin oikea vastaus on että se riippuu omista tarpeistasi. Niiden perusteella myös hinta voi tuntua korkealta tai matalalta.  

Onko miljoona euroa paljon? Autosta kyllä, mutta lentokentästä ei. Kaikki on siis suhteellista, niin myös monitehosilmälaseissa. Koska ne ovat yksitehosilmälaseja monimutkaisemmat valmistaa, maksavat ne myös yleensä enemmän. Mutta kuten muidenkin silmälasien kanssa, riippuu hinta linssien ominaisuuksista. Tärkeintä on tietää omat tarpeesi, sillä ne määrittävät juuri itsellesi parhaat monitehosilmälasit ja niiden hinnan. Ja tietysti myös omalla budjetillasi on merkitystä.

Mitkä asiat vaikuttavat tarpeisiini?

Meille kaikille tärkeintä on nähdä niin hyvin kuin mahdollista - kaikille etäisyyksille. Mutta paljon autoileva myyntipäällikkö tarvitsee yleensä erilaiset silmälasit kuin kirurgi. Ja meistä useimmat paitsi ajavat, myös lukevat tai katsovat puhelintaan säännöllisesti ja tarvitsevat siksi silmälasit, jotka ovat parhaat yleiskäyttöön. Mitä yleensä teet vapaa-ajallasi? Onko sinulla erityisiä mielenkiinnon kohteita, jotka vaativat tietynlaista näköä? Optikkomme auttaa sinua löytämään juuri ne linssit, jotka vastaavat omia erityistarpeitasi ja sopivat elämäntapaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat hintaan?

Kaikissa moniteholinsseissä on pieniä epätarkan näön alueita linssin reunoilla, mutta niiden koko vaihtelee, mikä taas vaikuttaa hintaan. Vakiomoniteholinssit sopivat erinomaisesti useimmille käyttäjille, mutta jotkut arvostavat esimerkiksi isompaa lukualuetta tai haluavat muuten tarpeisiinsa tarkemmin sovitetut ja räätälöidymmät linssit. Linssien hinta voi myös nousta erilaisista lisäominaisuuksista, kuten naarmuuntumista ehkäisevästä tai heijastamattomasta pinnoitteesta tai ohuemmista ja kevyemmistä linsseistä. Joskus ne kuitenkin saattavat myös kuulua hintaan.