Vakiomoniteho-, ohuet ja kevyet tai heijastamattomat linssit veloituksetta, kun ostat kehykset alk. 89 €. Nyt myös silmälasien ostajalle näöntutkimus 0 €

Juhlimme hyviä hintoja? Yes!

Tule mukaan juhlimaan hyviä hintoja

Hyvät hinnat ovat mielestämme juhlan arvoisia. Paras tapa juhlistaa niitä on yhdessä sinun kanssasi.

Tule mukaan juhlimaan hyviä hintoja. Specsaversilta saat aina linssit veloituksetta, kun ostat kehykset alk. 89 €. Voit valita joko vakiomoniteholinssit, ohuet ja kevyet linssit tai heijastuksenestopinnoitteen.

Nyt myös silmälasien ostajalle Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Tarjous lyhyesti

Kun ostat kehykset kehyshintaryhmästä alk. 89 €, voit valita kaupan päälle yhden seuraavista eduista: vakiomoniteholinssit 1.5 (norm. 90 €), ohuet ja kevyet linssit 1.6 (norm. 90 €) tai linsseihisi kova- ja heijastuksenestopinnoitteen (norm. 60 €). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Yksiteholinssit (1.5.) kuuluvat aina kehyksen hintaan. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Silmälasien ostajalle Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) 22.11.2020 asti. ©2020 Specsavers.