Aurinkolasit urheiluun

Aurinkolasit voivat olla tarpeen ulkoharrastuksissa. Kaikki pyöräilystä hiihtoon ja golfiin saattaa vaatia ajoittain urheiluun sopivia aurinkolaseja. Specsavers auttaa sinua löytämään juuri sinulle soveltuvat lasit. Näin voit aina lähteä ulos ja liikkua, jopa kirkkaassa auringonpaisteessa. 

Aurinkolasit pyöräilyyn

Kun pyöräilet kirkkaassa säässä, on hyvä idea käyttää Specsaversin ulkoiluun sopivia aurinkolaseja. Näin varmistat, ettei huono näkyvyys vaaranna matkaasi. UltraClearilla saat aurinkolaseihin häikäisemättömän ja naarmuuntumattoman pinnan, joka antaa sinulle selkeämmän ja mukavamman näkyvyyden. 

Aurinkolasit juoksemiseen

Juoksua voi harrastaa kaikissa sääolosuhteissa, mutta aurinkoisena päivänä se on usein hieman hauskempaa. Tällaisina päivinä aurinkolasit ovat välttämättömät Ulkoiluun sopivat aurinkolasit  ovat loistava vaihtoehto, jotka tekevät juoksemisesta miellyttävämpää. Pysähdy Specsaversilla, jos etsit ulkoiluun tarkoitettuja aurinkolaseja.

Aurinkolasit golffaukseen

Golf on urheilulaji, jossa hyvä keskittymiskyky ja oikeanlaiset varusteet ovat tärkeässä asemassa. Auringonpaiste silmissä voi aiheuttaa ongelmia pelissäsi. Specsaversin urheilullinen aurinkolasimallisto on näin ollen todella hyvä valinta. UltraDriven lisäys vahvistaa aurinkolasien UV-kestävyyttä, vähentää häikäisyä ja lisää kontrasteja.

Aika hankkia uudet aurinkolasit?

Tutustu tarjouksiin

Katso lisää

Lasit vahvuuksilla urheiluun

Käytätkö silmälaseja jokapäiväisessä elämässä ja tarvitsetko urheilullisia aurinkolaseja? Silloin voi olla hyvä idea hankkia lasit vahvuuksilla urheilua varten. Tämä helpottaa urheilua auringonvalossa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tavallisista silmälaseistasi ja aurinkolaseistasi. Tutustu laajaan valikoimaan ja tule Specsaversille.