Polarisoidut aurinkolasit

Vältä auringon häikäisyä polarisoiduilla aurinkolaseilla

Polarisoidut aurinkolasit saavat silmäsi rentoutumaan, sillä ne tarjoavat hyvän suojan heijastukselta ja auringonvalolta. Pidätkö luonnossa liikkumisesta? Jos rakastat kalastusta, hiihtoa tai pyöräilyä – polarisoiduilla linsseillä varustetut aurinkolasit ovat varma valinta. Polarisoidut aurinkolasit ovat yleiskäyttöisiä, ja ne toimivat kaikenlaisessa säässä. Tutustu kattavaan valikoimaan täältä. 

Polarisoidut lasit Specsaversilta

Toisin kuin tavalliset aurinkolasit, polarisoidut linssit poistavat 99,9 % vaakasuuntaisten pintojen, kuten märän tien, veden ja lumen, häikäisystä. Kun olet kokenut eron, et enää koskaan halua käyttää tavallisia aurinkolaseja. Specsaversilta voit ostaa aurinkolaseillesi polarisoidut linssit vain 120 eurolla - eri väreissä.

Katso kaikki aurinkolasimme.

Miksi valita polarisoidut aurinkolasit?

Rakastatko ulkoilua, oletko usein veden äärellä tai teetkö pitkiä kävelylenkkejä? Tässä on viisi hyvää syytä, miksi sinun kannattaa valita polarisoidut aurinkolasit. 

  1. Ne eivät vain tee väreistä eloisampia, vaan kirkastavat näköäsi. 
  2. Ne sopivat kaikkeen ajamisesta ulkoiluun. 
  3. Ne auttavat lievittämään silmien rasitusta. 
  4. Ne poistavat auringon häikäisyn. 
  5. Niissä on 100 % UV-suoja. 

Polarisoidut lasit kalastukseen

Kalastajat pääsevät lähemmäs luontoa kuin useimmat muut meistä. Monta tuntia veden äärellä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on oltava oikeat varusteet, jotta voit suojata silmäsi ja silti saada parhaan mahdollisen kokemuksen. Meiltä saat laadukkaat polarisoidut silmälasit vahvuuksilla tai ilman. Katso värivaihtoehdot.

Aika hankkia uudet aurinkolasit?

Tutustu tarjouksiin

Katso lisää

Tiesitkö…

Että 80 % aistivaikutelmista kulkee näkösi kautta. Silmilläsi on suuri rooli siinä, miten koet ympäröivän maailman, joten on tärkeää pitää ne terveinä. Ajan myötä näkösi ja tarpeesi voivat muuttua huomaamatta. Siksi suosittelemme säännöllistä näöntutkimusta, jossa voidaan havaita ja jopa ehkäistä näköongelmia.