Clip-on aurinkolasit

Clip-on aurinkolasit ovat fiksu ja tyylikäs valinta, kun haluat käyttää aurinkolaseja samalla, kun käytät tavallisia silmälasejasi. Kiinnitettävien aurinkolasien avulla saat vapauden koota itsellesi sopiva aurinkolasityyli. Clip-on aurinkolasien avulla voit vaihtaa käyttämääsi paria, jolloin sinulla on mahdollisuus muuttaa lasin väriä niin, että se sopii asuusi.

Fit-over aurinkolasit

Fit-over aurinkolasit on älykäs mekanismi, jonka avulla voit lisätä aurinkolasit silmälasien päälle. Näin et tarvitse aurinkolaseihin reseptilinssejä ja vältät uusien aurinkolasien ostamisen, jos näkösi muuttuu. Tämä tekee aurinkolasilinsseistäsi pitkäikäisempiä. Tästä syystä suosittelemme tutustumaan kiinnitettäviin aurinkolaseihin. 

Aurinkolasit silmälasien päälle

Kiinnitettävät aurinkolasit ovat saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä. Specsaversilta löydät tyylikkäät ja kiehtovat kiinnitettävät aurinkolasit, jotka sopivat tyyliisi ja laseihisi. Näin voit koota omanlaisen tyylin Specsaversilta saatavilla clip-on aurinkolaseilla. Tällä sivulla voit tutustua valikoimaamme. 

Miten laittaa clip-on aurinkolasit silmälasien päälle

Tavallisten lasien päälle kiinnitettävät aurinkolasit ovat erittäin helppo tapa käyttää aurinkolaseja, kun käytät silmälaseja päivittäin. Klipsit on helppo napsauttaa silmälasien runkoon. Tuo vain kiinnitettävät aurinkolasit kehykseen ja paina ne yhteen, kunnes ne napsahtavat paikoilleen. Se, miten kiinnitettävää aurinkolasilinssiä napsautetaan, vaihtelee malleittain.

Aika hankkia uudet aurinkolasit?

Tutustu tarjouksiin

Katso lisää

Miksi valita clip-on aurinkolasit?

Clip-on aurinkolasit ovat fiksu valinta, joiden avulla voit napsauttaa aurinkolasien linssit tavallisten silmälasien päälle. Tämä antaa sinulle loistavan mahdollisuuden UV-suojaan tavallisten silmälasien päälle ilman, että sinun tarvitsee investoida reseptilaseihin tai täysin erillisiin aurinkolasikehyksiin. Siksi voi olla hyvä valinta sijoittaa kiinnitettäviin aurinkolaseihin.