Näe paremmin ulkona

Värilliset linssit parantavat silmälasiesi ulkonäköä ja mukavuutta, erityisesti jos vietät paljon aikaa ulkona.

  • Voit luoda oman uniikin tyylin harmaan, harmaanvihreän, vihreän, ruskean, vaaleanpunaisen, sinisen tai keltaisen sävyisillä linsseillä.
  • Vähennä silmiesi rasittumista ja helpota kirkkaassa auringonvalossa näkemistä.
  • Nauti 100 % UV-suojasta, joka varjelee silmiäsi auringon haitallisilta vaikutuksilta ja vähentää siristelyä.
  • Mistä tahansa kehyksistä voi tehdä aurinkolasit.

Vedä nuolta puolelta toiselle nähdäksesi miten UV-suojatut värilliset linssit voivat muuttaa silmälasiesi näkymää.

Saatavilla olevat värit:

Varaa Kokonaisvaltainen näöntutkimus niin linssiasiantuntijamme kertovat, miten värilliset UV-suojalliset linssit voivat muuttaa silmälasisi.

Tutustu tästä muihin linssien lisämukavuuksiimme.

Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelumme koskee myös kaikkia värillisiä- ja aurinkolasilinssejä, kun ostat hinnoittelun piiriin kuuluvat kehykset. Lue lisää tarjoussivultamme.

Vastauksia kysymyksiin

Ovatko halvat aurinkolasit yhtä hyviä kuin kalliit merkkilasit?

Aurinkolaseissa oleva CE-merkki osoittaa, että lasit täyttävät niille määritellyt turvallisuusvaatimukset. Aurinkolasit, joista CE-merkki puuttuu, eivät suojaa silmiä UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Huonolaatuisten aurinkolasien käyttäminen on jopa haitallisempaa kuin olla kokonaan ilman aurinkolaseja. Tummat linssit estävät pupillin pienenemisen aurinkoisella ilmalla, jolloin silmään pääsee jopa enemmän UV-säteilyä kuin ilman aurinkolaseja. Optikkoliikkeistä saatavat aurinkolasit täyttävät aina niille asetetut vaatimukset ja lisäksi niissä on aina optisesti hiotut linssit, joilla näkee paremmin ja tarkemmin.

Soveltuvatko värilliset linssit autolla ajamiseen?

Värillisten linssien käyttäminen ajaessa on aurinkoisella säällä jopa suositeltavaa. Kysy optikoltasi, mitkä värilliset linssit sopivat parhaiten ajamiseen. 

Sopivatko auringossa tummenevat linssit ajamiseen?

Auringossa tummuvat, fotokromaattiset linssit eivät tummu autossa, koska tuulilasi estää osittain UV-säteilyn pääsyn sen läpi. Aurinkoisella säällä autoiluun sopivat parhaiten aurinkolasit omilla voimakkuuksilla.