Harhaluuloja piilolinssien käytöstä

Harhaluulo 1 - Piilolinssejä on hankala käyttää

Piilolinssien käyttöä pitää toki harjoitella, mutta siinä harjaantuu nopeasti. Jos innostut kokeilemaan, saat Specsaversilla täydellisen opastuksen piilolinssien käytön nikseihin. Näytämme, kuinka asetat ja otat pois ne, kerromme, mitä sinun tulee piilolinssejä käyttäessäsi muistaa, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Pidämme huolta, että lähtiessäsi olet varmasti sinut piilolinssiesi niiden kanssa. Olemme myös yhteydessä sinuun jälkikäteen varmistaaksemme, että pärjäät piilolinssiesi kanssa.

Piilolinssejä on hankala käyttää

Harhaluulo 2 - Olen liian nuori pitämään piilolinssejä

Piilolinssien pitämiselle ei ole varsinaista alaikärajaa. Kyse on ennemminkin siitä, uskovatko vanhemmat ja optikko, että lapsi on riittävän kypsä ja kykenevä niiden käyttämiseen. Me Specsaversilla autamme päätöksenteossa käymällä olennaiset arviointikriteerit läpi yhdessä vanhempien kanssa.

Harhaluulo 2 - Olen liian nuori pitämään piilolinssejä

Harhaluulo 3 - Olen liian vanha pitämään piilolinssejä

Piilolinssien pitämiselle ei ole yläikärajaa. Iäkkäämmillä henkilöillä voi olla käyttölasien lisäksi lukulasit, mutta se ei ole ongelma, koska piilolinssejä saa myös kaksi- ja moniteholinsseillä. Vanhemmiten silmien kuivuminen ja muut pikkuvaivat lisääntyvät, mutta niihinkin ongelmiin on olemassa apukeinoja. Me Specsaversilla autamme löytämään jokaiselle parhaan kokonaisratkaisun ja vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Siksi yhä useampi ikäihminenkin suosii nykyisin piilolinssejä.

Harhaluulo 3

Harhaluulo 4 - Piilolinssit tuntuvat epämiellyttäviltä

Viime vuosina kehitys on harpannut huiman hypyn myös piilolinssien kohdalla. Jos muutama vuosi sitten kokeilit piilolinssejä etkä pitänyt niistä, nyt on syytä antaa piilolinsseille toinen mahdollisuus. Tänä päivänä piilolinssit tehdään silikonin ja hydrogeelin kaltaisista korkealuokkaisista materiaaleista, joiden ansiosta linssien läpi pääsee enemmän happea. Siksi silmien pinta pysyy kosteana, ja piilolinssit tuntuvat niin miellyttäviltä, ettet edes huomaa pitäväsi niitä.

Harhaluulo 4 - Piilolinssit tuntuvat epämiellyttäviltä

Harhaluulo 5 - Piilolinsseistä on vaivaa

Monet luulevat, että piilolinssien käyttäminen on vaivalloista ja aikaa vievää säheltämistä. Tosiasiassa piilolinssien käyttäminen on yhtä nopeaa ja vaivatonta kuin hampaiden harjaaminen. Kertakäyttöiset piilolinssit ovat helppoudessaan ylittämättömiä. Käytät niitä kerran ja heität sitten pois. Ei puhdistusta. Ei vaivaa. Ne ovat erityisen näppärät silloin, kun et voi tai halua pitää silmälaseja, esimerkiksi illanvietoissa tai urheillessasi.

Harhaluulo 5 - Piilolinsseistä on vaivaa

Harhaluulo 6 - Minun silmilleni ei löydy sopivia piilolinssejä

Moni luulee suotta, että omien silmälasien vahvuus on liian suuri tai erikoinen piilolinsseihin. Tänä päivänä löytyy kaksi- ja monitehopiilolinssejä, ja piilolinssit ovat kehittyneet muutenkin melkoisesti. Oli silmälasiesi vahvuus mikä tahansa, voit olla melko varma, että Specsaversilta löytyy sinulle sopivat piilolinssit.

Harhaluulo 6 - Minun silmilleni ei löydy sopivia piilolinssejä

Harhaluulo 7 - Piilolinssit ovat kalliita

Specsavers on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Valitsit silmillesi sitten kertakäyttöiset tai kuukausilinssit, yksitehot, kaksitehot tai monitehot, voit olla varma, että saat meiltä aina edullisen hinnan piilolinsseillesi.

Harhaluulo 7 - Piilolinssit ovat kalliita

Totuus

Jotkin asiat sujuvat paremmin piilolinssit silmissä.